Στο κέντρο των Σερρών στην πλατεία Μακεδονομάχων (πλατεία Παναγίτσας) γωνία Κομνηνών & Αλεξανδρίδη 15 υπάρχει μια σύγχρονη ιδιόκτητη οικοδομή κτισμένη το 2010 με μικρά διαμερίσματα (γκαρσονιέρες) αποκλειστικά για ενοικίαση σε φοιτητές.

Τα διαμερίσματα έχουν δύο χώρους (υπνοδωμάτιο & σαλονοκουζίνα) μεγάλες ντουλάπες, ευρύχωρα μπαλκόνια, πόρτα ασφαλείας, πυρανίχνευση, θερμομονωτικά κουφώματα, αυτόνομη θέρμανση (κλιματιστικό & convectors) και ΔΩΡΕΑΝ ενσύρματο INTERNET.

 Οι κοινόχρηστοι χώροι (είσοδος, κλιμακοστάσιο διαδρόμου) βιντεοσκοπούνται σε 24ωρη βάση προς αποφυγή ανεπιθύμητων συμβάντων. Η είσοδος στην οικοδομή γίνεται αποκλειστικά με αριθμημένη μαγνητική κάρτα (ΜΙΑ ανά διαμέρισμα).

Υπάρχει ακόμη θυροτηλεόραση για έλεγχο των εισερχομένων.

Σε ακτίνα 30μ. από την οικοδομή υπάρχουν καταστήματα με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, περίπτερο, ζαχαροπλαστείο, ψητοπωλείο κτλ.)

Η οικοδομή απέχει 100μ. από την στάση των Αστικών λεωφορείων για τα ΤΕΙ, 200μ. από τα μέρη οπού συχνάζουν οι νέοι (καφετέριες, μπαρ κτλ.) και 300μ. από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Όλα τα πρωινά υπάρχει στην οικοδομή Διαχειριστής αρμόδιος για διευθέτηση βλαβών, συντήρηση και επίλυση προβλημάτων. Ο Διαχειριστής μπορεί κατόπιν δικής σας εξουσιοδότησης να αναλάβει τις συνδέσεις με ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΣ κλπ.

Το ενοίκιο είναι 300€ (εγγύηση 500€) από τα υψηλότερα στις Σέρρες αλλά αν κάνετε τις συγκρίσεις θα δείτε ότι τα λεφτά σας πιάνουν τόπο.

Τα κοινόχρηστα δεν υπερβαίνουν τα 15-20€ / μηνιαίως

Είναι υποχρεωτική η ασφάλεια πυρός του διαμερίσματος και κοστίζει 22,50€ / εξάμηνο (το πρώτο εξάμηνο είναι δωρεάν)

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ

          
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ : σε ιδιόκτητη καινούρια οικοδομή κατ.2006 υπάρχουν 10 γκαρσονιέρες για φοιτητές στην γωνία Χ#πανταζή & Παναγούλη γωνία με τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα.